Lázničkovo
Kysané zelí neodmyslitelně patří k mnoha českým klasikám, je ale skvělou přílohou i ke studené svačince.
Kód: 05572
Bílé zelí neodmyslitelně patří k mnoha českým klasikám, je ale skvělou přílohou i ke studené svačince.
Kód: 05571
Červené zelí neodmyslitelně patří k mnoha českým klasikám, je ale skvělou přílohou i ke studené svačince.
Kód: 05570
Dejte si nakládané cibulky jenom tak, jako přílohu nebo je použijte k přípravě jednohubek, salátů či teplých jídel.
Kód: 05575
Nakládané okurčičky vhodné jako příloha k teplým jídlům i studeným svačinkám. Jsou skvělé i samotné, potěší třeba jako nabídka na švédském stole.
Kód: 05582
Červená řepa neodmyslitelně patří na český stůl. Přidejte si ji na talíř k servírovaným jídlům, do salátu nebo ji použijte přímo při vaření.
Kód: 05574
Příjemně nakyslá směs zeleniny v nálevu je skvělá příloha ke studené svačince i teplému jídlu.
Kód: 05579
Nakládané beraní rohy jsou skvělou přílohou ke studené svačince i teplým jídlům.
Kód: 05573
Nakládané feferonky jsou skvělou, pikantní přílohou k chlebu s masem nebo sýrem. Dodají „správný říz“ salátům nebo teplým jídlům.
Kód: 05576
Nakládané feferonky jsou skvělou, pikantní přílohou k chlebu s masem nebo sýrem. Dodají „správný říz“ salátům nebo teplým jídlům.
Kód: 05577
Tyto nakládané okurky chutnají i samotné. Jsou výbornou přílohou k šunkaflekům, zapečeným bramborám, řízkům a dodají ten správný „šmak“ českým klasikám, jako je bramborový salát...
Kód: 05578
Nakládaná grilovaná paprika je skvělou přílohou k teplým i studeným jídlům, můžete ji použít při přípravě jednohubek, salátů nebo ji přidat do omáček či zapečených jídel.
Kód: 05583
Stránka 1 z 2 -
13 položek celkem