Pečicí směs Sandra velvet 1 kg

Kód: 09354
86 Kč
Skladem (>5 ks)

Směs pro přípravu těsta červené barvy typického například pro známý velvet cake.

Detailní informace

Dárky k objednávkám
Rádi rozmazlujeme naše zákazníky
Tradice
Tradice
již 30 let na trhu
Vyrábíme pro vás
Kvalitu máme pod kontrolou

Detailní popis produktu

Nestíháte nebo nechcete trávit pečením více času, než je třeba? Přesto ale chcete své blízké pohostit domácím dezertem a provonět kuchyň pečeným těstem? Pečicí směsi Sandra zkrátí přípravu těsta na minimum a díky vychytanému složení vám pod rukama vyroste krásně nadýchaný korpus dříve, než si všimnete, že něco pečete.

Velvet cake

  • 1 kg směsi Fabio Sandra VELVET
  • 650 ml pitné vody
  • 190 ml řepkového nebo slunečnicového oleje

Suroviny spojte a nechte 5 minut odležet, poté těsto promíchejte do hladké hmoty. Nadávkujte těsto do formy vámi zvoleného tvaru (doporučujeme 2 plechy o velikosti 20 x 30 cm) vyložené pečícím papírem. Pečte při teplotě 160 - 170 °C cca 35-45 minut.

Hotový korpus prokládáme bílým krémem, např. z mascarpone, sýru typu žeré a našlehané šlehačky v poměru 1:1:1, dochuceným moučkovým cukrem dle chuti a vanilkou.

Velvet cookies

  • 1 kg směsi Fabio Sandra VELVET
  • 360 g másla
  • 100 g cukru krupice
  • 40 ml pitné vody
  • 200 g čokoládových peciček

Suroviny spojte a vymíchejte z nich těsto. Vyválejte ho na dva válečky o průměru cca 4,5 cm. Z těchto válečků odkrajujte plátky a položte je na plech s pečícím papírem. Pečte při teplotě 180 °C cca 18 minut.

Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot s červenou barvou. Určeno pouze pro další zpracování.
Složení: cukr, PŠENIČNÁ mouka, sušená VEJCE, kypřicí látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma. Může obsahovat stopy SÓJI, MLÉKA, SEZAMU a LUPINY.
Skladování: v suchých, dobře větratelných skladech při teplotě max. 25°C, vždy uzavřené.

FABIO PRODUKT spol. s r.o., Holín 92, 506 01 Jičín, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: PODPORA REGIONU
Hmotnost: 1 kg
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1621 kJ / 388 kcal
Tuky: 4,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,4 g
Sacharidy: 76,5 g
- z toho cukry: 47,4 g
Vláknina: 1,7 g
Bílkoviny: 9,5 g
Sůl: 1,1 g