Ručně a šetrně vyráběné libečkové pesto je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, GMO a laktózy.
Libečkové pesto s rajčaty San Marzano, je to výborný společník ke...
Pesto z medvědího česneku se slunečnicovými semeny — dochucovací pasta k přímé konzumaci.
Ručně a šetrně vyráběné pesto z medvědího česneku je bez chemických konzervantů,...
Ručně a šetrně vyráběné rukolové pesto v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO a laktózy.
Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí je skvělé v těstovinách...
Rajčatové pesto s vlašskými ořechy.
Ručně a šetrně vyráběné pesto ze sušených rajčat v Čechách, rajčata nejsou sířená, jsou bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO....
Zrání v suchých tmavých místnostech dává vepřovému masu charakteristickou chuť a jedinečné aroma.
Maso Kazda z Úpic se specializuje na výrobu trvanlivých fermentovaných...
Zrání v suchých tmavých místnostech dává vepřovému maso charakteristickou chuť a jedinečné aroma.
Maso Kazda z Úpic se specializuje na výrobu trvanlivých fermentovaných...
Zrání v suchých tmavých místnostech dává vepřovému masu charakteristickou chuť a jedinečné aroma.
Maso Kazda z Úpic se specializuje na výrobu trvanlivých fermentovaných...
Brusinkové čatní — dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování.
Ručně vyráběné brusinkové čatní Čechách, je zcela přírodní bez chemických konzervantů,...
Ručně a šetrně vyráběné švestkové čatní v Čechách je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Švestkové čatní má silně ovocnou chuť a je perfektní...
Sušená rajčata nakládaná v olivovém oleji a bylinách — dochucovací výrobek k přímé konzumaci i tepelnému zpracování.
Ručně vyrobeno v Čechách, sušeno do 42°C, nesoleno,...
Bujónka je určená k vaření a dochucení polévek, omáček, nebo masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací